• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig & Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Direct contact: (0592) 316 187

Floris van Bommel Schoenen & Sneakers

Vanaf het najaar van 2015 is Schomaker Mannenmode trotse dealer van Floris van Bommel Schoenen in Assen, Emmen en Hoogeveen. Floris van Bommel behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Voor wie er nog geen paar in de schoenenkast heeft staan heeft op z’n minst van deze hoogvlieger in de schoenenbranche gehoord. Al jaren behoord Floris van Bommel tot dé top in schoenen minnend Nederland. Niet gek als u zich bedenkt dat de zeer uiteenlopende collecties voor iedere stijl een passende schoen heeft. Van casual sneaker tot glimmende lakschoen bij uw kostuum.
Precies om die reden zijn wij, Schomaker Mannenmode dan ook zeer verguld met de prachtige schoenencollectie van Floris van Bommel. 

Zit uw favoriete Floris van Bommel Schoen er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.