Uw eigen unieke trouwpak!

Naast een stralende bruid hoort natuurlijk een goedgeklede bruidegom. Onze adviseurs helpen u om op jullie trouwdag een onuitwisbare indruk te maken op de gasten én uw bruid! In onze winkels Assen en Hoogeveen met een grote trouwcorner vindt u vele voorbeelden van trendy, gedurfde of juist klassieke trouwpakken. We nemen graag de tijd om te laten zien en ervaren wat bij u past. Kom gewoon eens langs of maak een afspraak.

Styling van top tot teen

Bij ons vindt u een enorme en bijzonder actuele collectie trouwkostuums van bijvoorbeeld Hugo Boss trouwpak, Van Gils en Immediate Fashion. En naast trouwpakken kunt u bij ons ook terecht voor modieuze schoenen, riemen, gilets, plastrons, manchetknopen en nog veel meer! Styling van top tot teen dus. En ook wanneer u zelf iets heel speciaals in gedachten hebt, dan helpen we graag uw ideeën tot leven te wekken; daag ons uit! Het gaat er immers om dat u samen met uw aanstaande partner en de gasten een onvergetelijke dag beleeft!

Maatpak

En ook wanneer u zelf iets heel speciaals in gedachten hebt, dan helpen we u graag uw ideeën tot leven te wekken; daag ons uit! Het gaat er immers om dat u samen met uw aanstaande partner en uw gasten een onvergetelijke dag beleeft! U kunt kiezen voor een maatpak dat volledig aansluit op uw maten en wensen. Wij helpen graag bij het samenstellen van een prachtig maatpak met een perfecte pasvorm. Er is keuze uit een ruime hoeveelheid prachtige stoffen, trendy dessins, modieuze voeringen, bijpassende viltkragen, chique knopen, noem maar op! Bij het aanmeten van een kostuum leggen we alle model- en afwerkingdetails vast. Daarna gaan onze Italiaanse kleermakers aan de slag. Zij zorgen ervoor dat u binnen vijf weken uw persoonlijke maatkostuum bij ons kunt afhalen.

Outfit voor (schoon)vaders, getuigen en alle andere mannelijke genodigden

Verder hebben wij voor de (schoon)vaders, getuigen en alle andere mannelijke genodigden het pak of een meer casual outfit voor de feestelijke dag. Wij zijn een van de grootste mannenmodezaken in Nederland.

Afspraak maken?

U bent altijd welkom om spontaan binnen te lopen in onze vestiging Assen of Hoogeveen waar wij een volledig gespecialiseerde trouwafdeling hebben. Meer informatie over trouwpakken Drenthe, trouwpakken Groningen, trouwpak Friesland en Hugo Boss trouwpak

Maar het biedt zeker voordelen van te voren een afspraak te maken! Zoals geen wachttijd en een gespecialiseerd verkoopadviseur die sowieso beschikbaar is.
Een afspraak verplicht tot niets en is online (per telefoon kan uiteraard ook) zo gemaakt door het bovenstaande formulier in te vullen.

Vult u bij 'uw vraag' gewenste datum en tijd in en wij nemen spoedig contact met u op om de afspraak te bevestigen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide