• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig & Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Direct contact: (0592) 316 187
SOUTHWEST M
SOUTHWEST M € 119,95

Tenson Jassen & Jacks

Schomaker Mannenmode verkoopt al sinds jaar en dag Tenson. Tenson jassen zijn gemaakt met in het achterhoofd dat de mens verlangt terug te keren naar de natuur. Met deze gedachte ontwerpt Tenson technische en functionele kleding welke gemakkelijk draagt, ook tijdens veeleisende activiteiten of wisselende weersomstandigheden. Tenson tracht haar tijdloze zomer- en winter collecties zodanig te ontwerpen dat deze bij elkaar passen en door elkaar gedragen kunnen worden.

De functionele Tenson jacks worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Nog altijd is het jack het belangrijkste product van deze van oorsprong Zweedse leverancier. De collectie jacks is geleidelijk uitgebreid, er zijn ook veel modellen beschikbaar voor jongere consumenten maar de hoge kwaliteitsstandaarden zijn gebleven.


Tenson online shoppen

Naast een uitgebreide Tenson collectie in onze winkels shopt u Tenson Jassen en Jacks ook eenvoudig en snel op onze webshop.
Zit uw favoriete Tenson jack er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!

Een Tenson jack shop je online bij Schomaker Mannenmode! ✓Gratis Verzenden & Retour ✓Ruime collectie Tenson jacks! ▶ Bekijk & Bestel online!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.