Sorteren op:

Stones

Stones Mix & Match

Al jaren een vaste waarde in de grote collectie van Schomaker Mannenmode, Stones. Terecht want de collecties van Stones betekenen een absolute toevoeging aan het assortiment. Bij Schomaker Mannenmode wordt Stones veelvuldig in één adem genoemd met details. Niet voor niets, de Stones mix & match kostuums zijn werkelijk schitterend afgewerkt met subtiele details. Zo houden ze bij Stones erg veel van knopen. Niet dezelfde knopen maar 5 verschillende ‘kissing buttons’ op de mouw. Typisch Stones. Ook een kleurrijke binnen voering treft u geregeld aan bij Stones colbert.  

Stones colberts

Op zoek naar een Stones colbert? Bij Schomaker Mannenmode heeft u keuze uit verschillende modellen. Wat alle modellen Stones colberts gemeen hebben is dat ze zijn voorzien van een hedendaagse pasvorm. Naast een juiste pasvorm is ook het materiaal en de afwerking van belang. Daar hoeft u bij Stones colbert niet aan te twijfelen. Talloze leuke en moderne details en afwerkingen maken een Stones colbert geschikt om zowel casual als smart-casual te dragen.

Zit uw favoriete Stones pak of colbert er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!