Sorteren op:

State of Art

State of Art kleding

De geschiedenis van State of Art kleding gaat terug tot 1936. In dat jaar werd in Lichtenvoorde de basis gelegd voor wat nu het grootste Nederlandse modemerk is; State of Art. Op de plek waar in 1936 gestart werd met een breiatelier door de familie Westerman staat nu het moderne hoofdkantoor van State of Art. Een hoofdkantoor die naast mode en kleding ook een ruime collectie klassieke Porsches huisvest. De racesport is dan ook onlosmakelijk verbonden met het merk State of Art. Neem bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende Mille Miglia collectie, een State of Art collectie gebaseerd op deze fameuze rally waarin jaarlijks verschillende Porsches van State of Art aan deelnemen. In dat opzicht lijken Porsche en State of Art kleding veel met elkaar gemeen te hebben; een rijke historie, prachtige vormgeving, tijdloos en oog voor detail.

State of Art webshop

State of Art maakt het u gemakkelijk. Ieder seizoen bouwt State of Art de collectie op in kleurthema’s. Binnen ieder kleurthema worden verschillende items met zorg en vakmanschap geselecteerd. Verschillende State of Art kleding, zoals een State of Art trui of State of Art overhemden zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Shoppen was nog nooit zo gemakkelijk. In de State of Art webshop van Schomaker Mannenmode vind u verschillende kleurthema's die u goed met elkaar kunt combineren. En wanneer u het vandaag voor 16.00 uur besteld, heeft u het morgen al in huis. Zit u favoriete State of Art kleding er niet tussen? Kom dan langs in een van onze winkels. Hier vindt u een uitgebreide collectie State of Art kleding. Wij helpen u graag.

Zit uw favoriete State of Art artikel er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!