• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig & Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Direct contact: (0592) 316 187

State of Art kleding

De geschiedenis van State of Art kleding gaat terug tot 1936. In dat jaar werd in Lichtenvoorde de basis gelegd voor wat nu het grootste Nederlandse modemerk is; State of Art. Op de plek waar in 1936 gestart werd met een brei-atelier door de familie Westerman staat nu het moderne hoofdkantoor van State of Art. Een hoofdkantoor die naast mode en kleding ook een ruime collectie klassieke Porsches huisvest. De racesport is dan ook onlosmakelijk verbonden met het merk State of Art. Neem bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende Mille Miglia collectie, een State of Art collectie gebaseerd op deze fameuze rally waarin jaarlijks verschillende Porsches van State of Art aan deelnemen. In dat opzicht lijken Porsche en State of Art kleding veel met elkaar gemeen te hebben; een rijke historie, prachtige vormgeving, tijdloos en oog voor detail.


State of Art webshop

State of Art maakt het u gemakkelijk. Ieder seizoen bouwt State of Art de collectie op in kleurthema’s. Binnen ieder kleurthema worden verschillende items met zorg en vakmanschap geselecteerd. Verschillende State of Art kleding, zoals een State of Art trui of State of Art overhemden zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Shoppen was nog nooit zo gemakkelijk. In de State of Art webshop van Schomaker Mannenmode vind u verschillende kleurthema's die u goed met elkaar kunt combineren. 

Shop State of Art Kleding online bij Schomaker Mannenmode! ✓ Veilig Betalen & Gratis retourneren ✓ Snelle levering ► Bekijk en Bestel online!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.