• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig & Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Direct contact: (0592) 316 187

Secrid Wallet

Een ware revolutie als het gaat om de klassieke portemonnee of kaarthouder, dat is wat Secrid Wallet teweeg heeft gebracht met de lancering van hun vernieuwende product, de Secrid Wallet. Waar men vroeger uitsluitend met contact geld betaalde is dat tegenwoordig wel anders. Nagenoeg alles kan geregeld worden met een pasje. Van betalen tot reizen met het openbaar vervoer en parkeren in de binnenstad. Contact geld is steeds meer verdwenen uit onze portemonnees en heeft plaats gemaakt voor pasjes. Super handig natuurlijk maar zijn die pasjes eigenlijk wel veilig opgeborgen in onze ouderwetse flappentapper? Nee dus! Ontwerp studio SPIRID Creations, o.a. bekend van betrokkenheid bij het lanceren van de chipper en de chipknip bedacht hier iets op, de Secrid Wallet.

Secrid Wallets, klein van buiten, maar groots van binnen!

Praktisch nut en veiligheid stonden centraal tijdens het ontwikkelen van Secrid Wallets. Vanuit dat oogpunt is de Secrid cardprotector ontstaan. Contactloos betalen, inchecken met je OV-Chipkaart. Het gebeurd allemaal met d.m.v. het overbrengen van signalen en gegevens. Hier springen digitale zakkenrollers op in, dit type pasjes is op afstand uit te lezen en te kopiëren, hier merkt u niks van. Door je pasjes veilig op te bergen in je Secrid Wallet hoef je hier niet meer bang voor te zijn, de cardprotector werkt als een soort firewall in je portemonnee.

Dit revolutionaire product werd snel opgepikt in de markt getuige het winnen van een aantal vooraanstaande design awards.
In 2009 kwam de grote droom van SPIRID Creations uit, een eigen productielijn en een volledige focus op het door ontwikkelen van Secrid Wallets. Belangrijk in dit proces zijn arbeidsomstandigheden, milieu en kwaliteit. Om die reden worden alle producten in Nederland ontworpen en geproduceerd. Zo komt het bijvoorbeeld het leer uit een leeratelier welke gevestigd is in een historisch pand in de binnenstad van Schiedam. Het samenvoegen van alle die hoogwaardige materialen tot een Secrid Wallet gebeurd in een sociale werkplaats in Leiden. Een mooie samenwerking waarbij ambacht en vakmanschap voorop staat.

Shop nu de nieuwste portemonnees van Secrid Wallet bij Schomaker Mannenmode! ✓ Gratis Bezorgd & Retour ✓ Snelle levering ► Bekijk en Bestel online!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.