Personal Shopping

De gezondheid van onze collega's en die van u als klant zijnde, gaat bij ons voor alles. Dat heeft natuurlijk wel tot gevolg dat we op dit moment niet kunnen werken zoals we normaal doen, maar we doen uiteraard ons uiterste best om u alsnog de service te bieden dat u van ons bent. Daarom kunt u alsnog een afspraak maken voor personal shopping buiten de huidige openingstijden. 

Op afspraak shoppen in de winkel

U kunt uiteraard 24/7 terecht in onze webshop en tijdens (gewijzigde) openingstijden in onze winkels. Onze vakkundige verkopers denken zoals altijd graag met u mee voor een leuke outfit – of twee. Graag willen we nog een extra stukje service aanbieden, namelijk Personal Shopping. Dat is winkelen in de winkel van uw keuze, op een gewenst tijdstip. Zo hebben we alle tijd voor u, want service en een persoonlijke touch blijven ook in deze tijden het allerbelangrijkst voor ons. Handig indien u op zoek bent naar een outfit voor een specifieke gelegenheid, wanneer u iets meer hulp nodig heeft met kiezen of om andere redenen zoals uw gezondheid!

Om de afspraak zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen, willen we u graag vragen om het volgende in acht te nemen als u bij ons langskomt:

Van Uffelen hanteert ten alle tijd de richtlijnen en adviezen zoals opgesteld door het RIVM aangaande persoonlijk contact
  • Bij binnenkomt vragen wij u uw handen te reinigen
  • Van Uffelen neemt de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht. Hierdoor kunnen wij helaas niet fysiek helpen met kleding aantrekken. Ook afspelden van kleding en het opnemen van maten is hierdoor helaas niet mogelijk. 
  • Graag verzoeken wij u alleen of met maximaal twee persoon te komen 
  • Betalingen worden bij voorkeur alleen gedaan met PIN. Indien u toch graag contant wil betalen, willen we u vragen het geld uit te wisselen zonder handcontact. 

Voor een afspraak mailt u onderstaande gegevens naar klantenservice@schomakermannenmode.nl.
  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres 
  • Telefoonnummer 
  • Voorkeurswinkel 
  • Voorkeursdag en tijdstip 
Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om de afspraak te bevestigen c.q. af te stemmen. We kijken uit naar uw komst!

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.