Schomaker Mannenmode Veendam en Emmen worden Van Uffelen

De Schomaker winkels in Veendam en Emmen hebben de afgelopen maanden veranderingen ondergaan en zijn nu eindelijk open. Zo gaan deze vestigingen naast de reeds bestaande herencollectie ook een damescollectie aanbieden met verschillende stijlvolle merken. Dit complete aanbod zorgt ervoor dat wij voor ieder iets passends in onze winkels hebben.

Aangezien Schomaker specifiek gericht is op mannenmode is de keuze gemaakt deze winkels vanaf heden verder te gaan voeren onder de naam van Van Uffelen. Beide winkels zijn in de afgelopen maanden verbouwd om te voldoen aan de uitstraling die bij Van Uffelen hoort. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe winkels? Graag verwelkomen wij u binnenkort, uiteraard met het vertrouwde team, bij onze vernieuwde vestigingen. Wij staan voor u klaar met een heerlijke kopje koffie.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.