Sorteren op:

Mc Gregor

Al jaren lang is Mcgregor een vaste waarde in de herenmode. Met verschillende lijnen bediend McGregor een grote groep klanten in de hedendaagse herenmode. Bij Mcgregor kunt u voor al uw kleding terecht. Van een keurig business kostuum tot een vlot en hip casual setje. Sinds enkele jaren heeft Mc Gregor daar een schoenenlijn en accessoire lijn aan toegevoegd. Mcgregor vindt u bij Schomaker Mannenmode niet alleen online in de webshop maar ook in onze winkels.

Sportiviteit op Nr.1

Met name in het sportieve segment komt de naam Mcgregor veelvuldig voorbij. Dat Mcgregor altijd voor de top gaat, streeft naar het hoogst haalbare laten ze zien d.m.v. sponsoring in de autosport, hockey en vele andere sporten. Deze vorm van sponsoring sluit goed aan bij de slijl van Mcgregor, sportief, uitdagend en comfortabel. Mcgregor bracht in het verleden veelvuldig kledinglijnen gebaseerd op de autosport. 

Mc Gregor bij Schomaker Mannenmode

MC Gregor shopt u snel en eenvoudig online in onze webshop. Toch liever eerst passen in één van onze winkels? Geen probleem.

Zit uw favoriete MC Gregor item er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!