Uw eigen unieke maatkostuum

Bij Schomaker Mannenmode hebben we de merken, de mensen én de ervaring om u een prachtig passend, exclusief en uniek maatkostuum aan te meten. Bij de Schomaker Mannenmode-vestigingen Assen, Emmen en Hoogeveen kunt u altijd kiezen uit een ruime hoeveelheid prachtige stoffen, trendy dessins, modieuze voeringen, bijpassende viltkragen, chique knopen, noem maar op! Wij werken met een gespecialiseerd modehuis voor maatpakken, The Makers customized.

Italiaanse kleermakers zorgen voor exclusieve uitstraling

Samen met het advies van onze ervaren adviseurs krijgt uw maatkostuum zo de exclusieve uitstraling die u zoekt. Bij het aanmeten van uw kostuum leggen we alle model- en afwerkingdetails vast. Daarna gaan onze Italiaanse kleermakers aan de slag. Zij zorgen ervoor dat u binnen vijf weken uw persoonlijke maatkostuum bij ons kunt afhalen!

Maak snel een afspraak met onze specialisten

Overtuigd of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gewoon eens langs in onze vestigingen in Assen, Emmen en Hoogeveen of maak nu een afspraak.

Vult u bij 'uw vraag' gewenste datum, tijd en vestiging in en wij nemen spoedig contact met u op om de afspraak te bevestigen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.