Retourneren

Wij zijn pas tevreden wanneer u het bent. Om die reden is retourneren bij Schomaker Mannenmode altijd gratis. 

Ruilen

Ruilen is bij Schomaker Mannenmode niet mogelijk. U kunt om een nieuwe maat of variant te ontvangen, een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop. 

Retourneren

Retourneer binnen 30 dagen uw product en u ontvangt het aankoopbedrag terug op uw rekening. Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. De kaartjes dienen aangehecht te zijn aan het artikel zodra het artikel retour wordt gestuurd. Het passen van een product is uiteraard wel toegestaan.

U kunt uw bestelling retourneren bij één van onze winkels. Daarvoor dient u het retourformulier en aankoopbewijs dat bij uw bestelling zat mee te nemen. In de winkel zult u niet direct het bedrag terug krijgen, dit wordt via uw bankrekening teruggestort. Bij de inname van uw retour ontvangt u een ontvangstbewijs.
Het duurt ongeveer 5 dagen voordat het pakket retour is gekomen i.v.m. de interne vrachtroute. Nadat wij het pakketje retour hebben ontvangen zullen wij binnen 5 tot 10 werkdagen het geld aan u crediteren.

Het is ook mogelijk om uw bestelling per post te retourneren. Voeg hier eveneens het retourformulier bij. Gebruik hiervoor zoveel mogelijk de originele verpakking en meegeleverde retoursticker. Ontbreekt de retoursticker? Stuur dan uw bestelling terug naar:

Schomaker Mannenmode
Antwoordnummer 78801
7880 VB Emmer-Compascuum

Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling bij ons aankomt en bewijs hebben dat u het pakket heeft afgeleverd? Breng het pakket dan naar een Post NL punt. Hier krijgt u een bewijs van afgifte mee. Bewaar deze goed, dit is namelijk uw garantie bewijs. Wij raden aan dit bewijs pas na terugbetaling weg te gooien. Wij werken met een antwoordnummer zodat u geen retour kosten hoeft te betalen. Let hierbij op dat het retour sturen via een antwoordnummer het gevolg kan hebben dat het langer duurt voordat wij het pakket retour ontvangen.

Ter bevestiging van ontvangst van het pakketje zult u van ons een retourbevestiging krijgen via de e-mail.
Zodra wij u pakket hebben ontvangen storten wij het geld binnen 5-10 werkdagen terug uw rekening of op uw credit card.
Mocht u tijdens de betaling hebben gekozen voor Afterpay zullen wij de producten bij afterpay gaan afmelden.
Hierna zult u een aangepaste rekening ontvangen of de rekening zal komen te vervallen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.