Emmer Compascuum: Topmerken ook in Grote Maten!

Langer of breder? Volop keus!

Voor mannen met een lengte of breedte maatje meer kan het vinden van passende kleding lastig zijn. Vaak valt het aanbod tegen en is die mooie broek of sportieve polo nét niet in uw maat verkrijgbaar. Alle mannen die dát probleem herkennen willen we graag kennis laten maken met onze grote maten speciaalzaak in Emmer Compascuum.

Daar kunt u (naast de reguliere collectie) onder andere kiezen uit bijvoorbeeld sportieve polo’s tot wel negen maal maat XL, jacks tot maat 74, kostuums tot en met maat 74 met bijpassende overhemden (extra mouwlengte) gecombineerd met extra lange dassen, vlotte overhemden met halswijdte 56 en broeken tot maat 80.

In samenwerking met onze leveranciers, bieden wij u voor elk seizoen passende kleding die meegaat met de nieuwste modetrends. Merken als: Tommy Hilfiger, GANT, Casa Moda, Kitaro, JACKY ICKX , State of Art, M.E.N.S, All Size en Van Santen & Van Santen kunt u vinden in onze speciaal zaak in Emmer Compascuum.

Artikel:

'Mijn vrouw maakte nog een opmerking dat ze liever bevalt van een tweeling dan met mij een pak koopt en toen gebeurde er iets bijzonders.' Met forse tegenzin moest ik met mijn vrouw mee - ik had een nieuw pak nodig. Vanuit Hoogeveen op naar Assen. Ik ben 191 cm groot en "flink uit de kluiten gewassen" en kleding kopen is voor mij echt een ramp. In Assen vonden we het niet- mijn vrouw maakte nog een opmerking dat ze liever bevalt van een tweeling dan met mij een pak koopt en toen gebeurde er iets bijzonders. Bij het verlaten van het pand, we waren halverwege de trap,werden we aan gesproken door een mevrouw "kan ik u helpen". Met de gebruikelijke "nee- mijn maat zit er niet bij" antwoordde zij "kent u onze vestiging Emmercompascum- zal ik u het adres eens geven - u moet daar echt eens gaan kijken" . Adres meegenomen, gelijk maar doorgereden, maar eigenlijk in het achterhoofd "dat lukt toch niet, zal wel weer een maatpak worden". Aldaar aangekomen dachten we eerst dat de winkel dicht was (vrij donker)- maar de winkel bleek open te zijn. Uw manager terplekke Karel kwam naar ons toe en toen is het van een rampzalige dag een heel zonnige dag geworden. Wat een feest dat ik KEUZE had , dat er LEUKE kleding was.Iemand die direct de juiste maat pakt en kleding die in 1x past! Wat een feest! dank dus en GA ZO DOOR! Dank aan Karel!  

Vrije tijd of zakelijk? Kom eens langs!

Of u zoekt naar een vrijetijds- of juist zakelijke outfit, onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat u altijd slaagt! Wij hebben grote maten merkkleding gewoon op voorraad. Overtuigd of gewoon benieuwd? We ontvangen u binnenkort graag in Emmer Compascuum. Kom gewoon eens langs! Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Grote maten in Emmer Compascuum!

Schomaker Mannenmode heeft regulier een goede beschikbaarheid aan verschillende maten. Maar de zaak in Emmer-Compascuum heeft zich, naast de reguliere collectie mannenmode, echt gespecialiseerd op het gebied van extra grote maten. De tijd dat je als grote man vaak moest teruggrijpen op basic, weinig trendy kleding is al lang voorbij. Ook mannen met een grotere maat in lengte of omvang kunnen er stijlvol uitzien. De mannenmode-collectie voor kleine maten en een maatje meer verschilt tegenwoordig niet veel meer van elkaar. Niet alleen pakken, colberts, broeken, overhemden of truien van bekende labels als Gant, Tommy Hilfiger en Calamar zijn er met een maatje meer. Ook de stropdassen, riemen, schoenen en ondergoed zijn op maat aangepast. Bedrijfsleider Gert-Jan Schut zet alles met zijn team in het werk de grotere man goed gekleed de deur uit te laten gaan.  

Contact

Bedrijfsleider: Gert-Jan Schut

Schomaker Mannenmode
Oosterdiep Westzijde 1
7881 GK Emmer Compascuum

0591 35 20 00
E-Mail Schomaker Emmer Compascuum