Grote maten Hoogeveen


Op zoek naar herenkleding grote maten Hoogeveen? Dan bent u bij Schomaker Mannenmode aan het goede adres. Als geen ander weten wij dat shoppen voor mannen met een grote maat niet altijd gemakkelijk is. Veelal is de juiste maat niet voorradig of de pasvorm is niet optimaal. Door jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop van grote maten herenkleding weten wij wat u belangrijk vindt. Daarom ligt onze focus voornamelijk op pasvorm, kwaliteit en comfort. Met deze focus slagen wij er in voor u een optimale collectie samen te stellen met merken als State of Art, Gant, Gardeur, Carl Gross en M.E.N.S. Ook aan mensen met lange armen is gedacht. Bij Schomaker Mannenode in Hoogeveen vindt u een ruime collectie overhemden mouwlengte 7 van Ledub en lengte maten kostuums. 

Grote maten, tot maat 80!


Hebben jullie ook grote maten herenkleding tot maat 80? Ja zeker, we zijn hier zelfs in gespecialiseerd. We hebben voor grote maten tot maat 80 een gespecialiseerde winkel in Emmer-Compascuum. Hier is de collectie volledig afgestemd op grote maten. Dit betekent dat de grote maten merken All Size, Replika, Camel Active en Weiss ruimschoots aanwezig zijn. Deze merken focussen zich op het ontwerpen en produceren van herenkleding in grote mate

Contact


Bedrijfsleider: Gert-Jan Schut
Schomaker Mannenmode
Oosterdiep Westzijde 1
7881 GK Emmer Compascuum

T: 0591 35 20 00 
E-Mail Schomaker Emmer Compascuum


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.