Grote maten Emmer-Compascuum


Grote maten Emmer-Compascuum. Het is een heus begrip in Nederland geworden. Niet voor niets zo blijkt, in Emmer-Compascuum treft u de grootste collectie grote maten herenkleding van noord Nederland. En daar zijn we trots op. Deze grote collectie grote maten is zorgvuldig samengesteld uit de meest toonaangevende herenmode merken. Verschillende stijlen vullen elkaar naadloos aan. Of het nu om casual kleding, een pak of een vlotte combinatie gaat, in Emmer-Compascuum is er altijd volop keus. Naast een grote collectie en keus uit vele top merken beschikken wij ook over jaren lange ervaring op het gebied van in- en verkoop van grote maten herenkleding. Deze ervaring zetten we dagelijks in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Emmer-Compascuum, tot maatje 80


U leest het goed, in Emmer-Compascuum gaan we tot maatje 80! en dat is echt een unicum te noemen. Of het nu om een casual colbert, winter- of zomerjas of compleet kostuum gaat, in Emmer-Compascuum kunnen we u altijd voorzien van de juist maat. De collectie bestaat uit grote merken als Gant, Gardeur, Redpoint, Camel Active, Weiss en Kitaro. 


Contact


Bedrijfsleider: Gert-Jan Schut
Schomaker Mannenmode
Oosterdiep Westzijde 1
7881 GK Emmer Compascuum

T: 0591 35 20 00
E-Mail Schomaker Emmer Compascuum


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.