Gelegenheidskleding

Gelegenheidskleding

Iedere gelegenheid vereist een ander outfit. Wat te denken van een chique feest of een black tie dresscode. Welk outfit trek je wanneer aan? Wij helpen u graag. Voor iedere gelegenheid bieden wij een ruim aanbod aan gelegenheidskleding.

Chique gelegenheidskleding

Een chique gelegenheid, het kan van alles zijn. Een borrel, diner of feestje. Iedere gelegenheid vraagt om een bijpassend outfit. Is smart casual voldoende? Kan een spijkerbroek? Allemaal vragen waar wij u graag mee helpen. Zo kunnen wij u helpen met een prachtig pak. Van jong en modern tot chique en klassiek. Een chique combinatie of toch meer casual? Loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom. Wij helpen u graag.

Maatpakken

Ook behoord een maatpak tot de mogelijkheden. Hierbij heeft u de mogelijkheid er echt iets persoonlijks van de maken. Van stiksels tot knopen, alles is aan te passen. Ook kunt u het pak volledig aanpassen aan de gelegenheid. Wacht niet te lang, onze kleermakers hebben ongeveer vijf weken nodig om uw maatpak te maken. Wij adviseren u graag in onze winkels in Assen, Emmen en Hoogeveen. Loop gerust eens binnen. Wij helpen u graag. Een afspraak maken kan ook, wij zorgen er dan voor dat er een gespecialiseerd verkoopadviseur voor u klaar staat.

Smoking

Staat er op uw uitnodiging als dresscode; black-tie? Dan wordt u in smoking verwacht. Een smoking is er in verschillende soorten. Daarbij is met name de pasvorm van belang. Daarnaast hoort bij een smoking verschillende accessoires. Een mooi wit overhemd met blinde sluiting en om het af te maken natuurlijk een vlinderstrik. Schomaker Mannenmode beschikt over een uitstekend aanbod smokings met bijpassende accessoires. In onze winkels in Assen, Emmen, Hoogeveen en Veendam treft u een collectie smokings en bijpassende accessoires.

Trouwen

Misschien wel de meest bijzondere gelegenheid om kleding voor uit te zoeken. Uw bruiloft! Naast een prachtige bruid hoort natuurlijk een goed geklede bruidegom. Schomaker Mannenmode heeft zich volledig gespecialiseerd in trouwpakken. In onze winkels in Assen, Emmen, Hoogeveen en Veendam vind u onze uitgebreide trouwcorner met merken als Hugo Boss, Immediate en Van Gils. Niet alleen voor de bruidegom maar ook voor alle gasten, getuigen en (schoon)vader biedt Schomaker Mannenmode een ruime collectie passende mannenmode. Loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom. Een afspraak maken kan ook. Dit biedt zeker voordelen zoals geen wachttijden en een gespecialiseerd verkoopspecialist.