Sorteren op:

G-Star

G-Star heren

Naast oude molens, kleurrijke tulpen en de deltawerken kennen mensen over de hele wereld Nederland ook als plek waar G-Star in 1989 uit zijn ei kroop. In Amsterdam zag, toen nog onder de naam GAP-star, G-Star voor het eerst het levenslicht om vervolgens vanuit die stad uit te groeien tot een merk met duizenden verkooppunten wereldwijd. Vanuit Amsterdam werd G-Star kleding gedistribueerd voor de Nederlandse en Belgische markt. Toen men ook internationaal van zich wilde laten horen besloten ze de naam te veranderen in G-Star. Met een beetje hulp van fransman Pierre Morisset, veroverd G-Star in razend tempo de hele wereld. Deze fransman bleek goud waard voor de heren van G-Star. Hij ontwierp het jeansmodel Elwood, wat de definitieve doorbraak van G-Star betekende in 1996. Na dit legendarische jeansdesign volgden er nog talloze modellen, steeds lukt het G-Star om te innoveren in G-Star heren en dameskleding. Zo maken ze broeken van gerecycled katoen en werken ze samen met populaire popartiesten als Pharrell Williams.

G-Star kleding

Ook fan van G-Star kleding? Er zijn maar weinig merken waarvan we durven te stellen dat iedere jeansliefhebber er wel een in zijn kast heeft liggen. G-Star is een merk waarvan we dat zeker wel durven. Met verschillende pasvormen als de tapared fit, skinny en de low loose zit er voor iedere jeansfreak wel een passend model bij. Naast jeans verkoopt G-Star ook een ruime collectie G-Start kleding zoals een G-Start overhemd, T-shirts, hoodies, truien, vesten en accessoires. U vindt het allemaal online bij Schomaker Mannenmode. Zit uw favoriete G-Star kleding, maat of kleur er niet tussen? In onze Friends Jeans winkels helpen wij u graag verder. Ook in onze webshop bieden wij een ruime keuze in de nieuwste en meest trendy merken. Bekijk bijvoorbeeld de collectie Ledub online, de PME Legend kleding, Tommy Hilfiger kleding, de merken Cast Iron, Vanguard, Hugo Boss en Scotch & Soda online.

Zit uw favoriete item van G-Star er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!