Sorteren op:

Fellows

Fellows Kleding

Vrienden, de letterlijke vertaling van Fellows. En dat is wat het merk wil uitstralen. Dit zie je duidelijk terug in de campagne die ze voeren om hun nieuwe collecties onder de aandacht te brengen. Dit doen ze voornamelijk met een groepje oud voetballers. Die naast dat ze allemaal profvoetballer zijn geweest ook vrienden zijn. Allemaal gehuld in Fellows kleding verzorgen zij ieder seizoen de beeldvorming voor Fellows.

De nieuwe collectie Fellows kleding

De nieuwe collectie van Fellows is weer binnen. Goed nieuws voor de liefhebbers van sportieve comfortabele herenkleding. Voor het komende winterseizoen bestaat de Fellows kledingcollectie uit sportieve overhemden, comfortabele truien en vesten. Voornamelijk de kleur blauw voert de boventoon in deze collectie. Dat betekend, makkelijk te combineren. U hoeft zich met Fellows dus nooit zorgen te maken over uw combinatie. Naast mode en comfort is ook de kwaliteit van belang. Ook daar heeft Fellows utgebreid aandacht aan besteed. Met zorg uitgekozen materialen zorgen voor een duurzame collectie waar u lang plezier van zal hebben.

Zit uw favoriete Fellows item er niet tussen? Bezoek dan eens één van onze winkels of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.