Sorteren op:

Denham

Wie is dat toch? Die man achter Denham jeans? Jason Denham is zijn naam. En deze man verdient respect, en niet zo’n klein beetje ook. Door vakgenoten wordt Jason Denham al jaren alom geprezen als één van de meest gerenommeerde ‘jeanmaker’ in Europa. In 2008 besloot deze eindbaas dat het tijd werd voor een revolutie op de jeansmarkt. Hij trok naar Amsterdam en verzamelde een aantal topdesigners om zich heen. Overigens is de keuze voor Amsterdam als broedplaats voor een nieuw jeansmerk niet zo vreemd. In de afgelopen jaren bleek onze hoofdstad herhaaldelijk een snelkookpan te zijn als het gaat om nieuwe jeansmerken.
Gezamenlijk zijn ze aan de slag gegaan om een jeansmerk te presenteren met respect voor vakmanschap. Vakmanschap is dan ook één van de belangrijkste pijlers in het dagelijkse reilen en zeilen bij Denham. En eerlijk is eerlijk, vakmanschap en liefde voor de jeans spat er vanaf. Naast een onuitputtelijke voorliefde voor de geschiedenis van jeans en het daarbij behorende vakmanschap zijn de heren van Denham niet te beroerd om te experimenteren. Het experimenteren met verschillende materialen, technieken en pasvormen maakt van Denham een echte pionier met respect voor het verleden en oog voor de toekomst.

Denham Jeans & Shirts collectie 2016

Het is altijd weer smullen als de dozen open gaan en de nieuwe Denham jeans en t-shirts binnen komen. Zoals we van Denham gewend zijn is er veel aandacht besteed aan details en kwaliteit. Dat merk je meteen als je de RAZOR Slim Fit jeans in handen hebt, prachtig denim doek, afgewerkt met subtiele details. Ben jij dol op een trendy look met gevoel voor vakmanschap en kwaliteit? Trakteer jezelf dan op de nieuwe collectie van Denham.

Naast een topmerk als Denham kun je bij Schomaker Mannenmode ook terecht voor merken als Cast Iron, G-Star, PME Legend, Pearly King, Blue Industry, Camp David, Fortezza, Hugo Boss en No Excess. Al deze merken zijn vertegenwoordigd met een grote collectie herenkleding, er is dus altijd keuze uit de nieuwste collecties van de grootste merken.

Zit uw favoriete Denham item er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!