Sorteren op:

Culture

Culture

Prachtige overhemden van eigen bodem. Het merk culture is een Nederlands merk en heeft inmiddels grote successen in Europa. Vanaf 2004, het jaar waarin het voor Culture begon slagen ze erin om meerdere keren per jaar een prachtige overhemden collectie samen te stellen. De reden van het succes is verklaarbaar. Neem kwaliteit, tel daar comfort bij op en vermenigvuldig dit met veel stijl. Dan heb je dus een succesformule te pakken. Culture overhemden zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een casual outfit maar ook voor bij een pak. U kunt er alle kanten mee op.

Culture overhemden

De collectie culture overhemden staat bol van frisse kleuren en prachtige details. De subtiele details vind u bijvoorbeeld terug aan de binnenkant van de boord of aan de binnenkant van de manchetten. Daar treft u veelal een stof met een opvallend dessin. Ook besteed Culture veel aandacht aan het afwerken van de kragen. De zomercollectie culture overhemden bestaat zowel uit overhemden met dubbele boord als met button down kragen. Culture overhemden combineert u gemakkelijk met een colbert of pak.

Zit uw favoriete Culture Overhemd er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!