• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig & Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Direct contact: (0592) 316 187

Common Sense

Wanneer u graag een betaalbaar maar toch mooi kostuum wil aanschaffen, dan is een Common Sense kostuum altijd een goede keuze. Het is namelijk altijd handig een goed kostuum te hebben. Waar sommige heren het kostuum zullen dragen voor hun werk is het natuurlijk ook voor vele andere gelegenheid prettig om een goed kostuum in bezit te hebben om zo altijd goed voor de dag te kunnen komen. 

De aanschaf van een kostuum kan een forse investering zijn om deze vaak erg duur kunnen zijn. Een Common Sense kostuum is echter zeer redelijk geprijsd en daardoor een goede investering en tegelijkertijd niet één die gelijk je portemonnee leeg rooft. De prijs staat je wellicht ook wel toe om bijvoorbeeld meerdere pakken aan te schaffen zodat je bij elke gelegenheid goed voor de dag kunt komen met je Common Sense kostuum. 

Een Common Sense kostuum is voor elke gelegenheid een goede investering en zeer betaalbaar. Hiermee heb je zeker de gelegenheid om goed voor de dag te komen en ook zeker geen excuus meer om er niet goed uit te zien! 

Beschikbaarheid

Common Sense wordt in de volgende Schomaker winkels verkocht: Appingedam en Emmer Compascuum. 

Ook voor het merk Common Sense geldt de Schomaker service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. Wij verzenden binnen 1 tot 6 werkdagen.

Sportieve en geklede Common Sense colberts bij Schomaker Mannenmode! ✓ Achteraf Betalen & Gratis Bezorgd ► Bekijk en Bestel online!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.