• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig & Achteraf betalen
  • 8 winkels met 80+ TOPmerken
  • Direct contact: (0592) 316 187

Circle of Gentlemen Overhemden & Colberts

De kracht van Circle of Gentlemen zit zeker nog steeds in de Limited Edition Collections. Zoals de naam al zegt staan deze collecties voor exclusiviteit en actualiteit. De Limited Edition collectie wordt vier maal per jaar gepresenteerd en sluiten uitstekend aan op de twee hoofdcollecties. Volgens Circle of Gentlemen is het voor de detaillist even zo belangrijk om zijn collectie up-to-date en verfrissend te houden. Met het concept van de Limited Edition Collections kan de klant het hele jaar bij Schomaker Mannenmode terecht voor iets nieuws. Naast de limited edition collectie maakt Circle of Gentlemen ook basic hemden die het hele jaar door te koop zijn.

Met Circle of Gentlemen is stijl een garantie

Daar waar Circle of Gentlemen als shirtsleverancier zijn intrede op de markt deed brengt het merk nu ook colberts. Circle was in de tijd dat de hoge, dubbele boorden een ongekende hype waren het merk met de mooiste shirts. Schitterende kwaliteiten, heel mooi uitgewerkt met uitgekiende paspels. Een echt eigen handschrift, waarbij de nieuwe collecties telkens weer verrassend te noemen zijn.

Zit uw favoriete Circle of Gentlemen overhemd of colbert er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!

Grote collectie Circle of Gentlemen Overhemdem & Colberts bij Schomaker Mannenmode! ✓ Veilig Betalen & Gratis Retourneren ► Bekijk en Bestel online!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.