Sorteren op:

Camp David

Camp David Kleding

Camp David zet definitief voet op Nederlandse bodem. Wat ze bij onze oosterburen al lang wisten begint nu langzaam in Nederland bekend te worden. De stoere uitgewerkte Camp David Kleding. Zoals gezegd, in Duitsland al jaren lang een vaste waarde en daarmee is Camp David klaar om ook de Nederlandse man te overtuigen. Dat dit gaat lukken twijfelen wij geen moment aan. Camp David staat bekend om een herkenbare stijl met zowel sportieve als nautische invloeden. De materialen die gebruikt worden zijn veelal robuust met een zorgvuldige en verfijnde afwerking. Grote opdrukken en applicaties zijn typische kenmerken van Camp David. De pasvorm is het beste te omschrijven als comfortabel en sportief.
De definitieve opmars van Camp David krijgt naast meer dealers ook vorm doormiddel van meer eigen winkels. De eerste eigen winkel is inmiddels geopend in Utrecht, er zullen ongetwijfeld op korte termijn meer winkels volgen.

Camp David voor de echte avonturiers

Kortom, Camp David is hét lifestyle merk voor de avontuurlijke man. Buiten leven, zeilen, wandelen en op zoek naar avontuur. Herkenbaar? Dan past Camp David uitstekend bij u als avonturier. De collectie Camp David bestaat uit vesten, truien, overhemden en Camp David polo’s.
Kijk nu snel in de Camp David webshop van Schomaker Mannenmode en vindt de kleding die bij u past! Kunt u het niet vinden? Bekijk dan ook eens de collectie overhemden van Blue Industry, Ledub of Tommy Hilfiger. Of de moderne collecties van Cast Iron, PME Legend of G-Star.

Zit uw favoriete Camp David artikel er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!