Hoge kwaliteit bedrijfskleding


Bent u ook op zoek naar bedrijfskleding Veendam? In Veendam en omstreken is veel vraag naar bedrijfskleding. In deze omgeving weet men als geen ander dat bedrijfskleding van toegevoegde waarde is om het bedrijf op professionele wijze te promoten. Bij klanten blijft niet onopgemerkt dat een bedrijf aandacht besteedt aan bedrijfskleding voor haar medewerkers. Bedrijfskleding is voor een goede uitstraling van belang. Schomaker's Bedrijfskleding Veendam helpt grote en kleine partijen, een groot budget is lang niet altijd nodig. Door medewerkers te voorzien van enkel één bedrijfskledingstuk, zoals een shirt of een polo, kan al een behoorlijk effect worden gesorteerd. Wel belangrijk is de kwaliteit van bedrijfskleding.

Bij Schomaker's Bedrijfskleding Veendam bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit bedrijfskleding. De man die alles tot in de puntjes organiseert, Jitse Snoeijing, is overigens geen onbekende in het Veendamse. Hij heeft jarenlang in Veendam gewerkt en gewoond en komt er nog graag en veelvuldig. Nu wordt de divisie Bedrijfskleding van Schomaker Mannenmode vanuit Assen georganiseerd. Dit is ook de thuisbasis van Jitse Snoeijing. De afdeling Vermaakservice van Schomaker Mannenmode, een team van ervaren coupeuses, is daar tevens gehuisvest.

Bedrijfskleding Veendam: soorten bedrijfskledingSchomaker's Bedrijfskleding Veendam kan een opdrachtgever voorzien van alle soorten van bedrijfskleding. Het aanbod is te omschrijven als representatieve bedrijfskleding. Onder de soorten bedrijfskleding vallen: jacks, half lange jassen, polo’s, bodywarmers, broeken, complete casual outfits, pakken, schoenen, stropdassen, shirts, truien en sweatshirts. Als echte speciaalzaak, al meer dan 120 jaar! houdt onze dienstverlening niet op bij reguliere maten bedrijfskleding. Ook afwijkende maten bedrijfskleding kunnen door ons worden geleverd.

Bedrijfskleding Veendam: onze klantenWij prijzen ons gelukkig dat we vele soorten van opdrachtgevers in en rondom Veendam tot onze klantenkring mogen rekenen. Zo leveren wij bedrijfskleding aan automobielbedrijven, medische praktijken in Veendam, bedrijven in de zakelijke dienstverlening, horeca-instellingen, vervoersbedrijven te Veendam, een ambulancedienst en we kleedden al jarenlang BV Veendam, Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). In een aantal gevallen kleden we het gehele bedrijf, in andere gevallen enkel de receptie of de chauffeurs of de buitendienstmedewerkers. Onze klantenkring bestaat uit zowel kleine als grote bedrijven; allen kunnen op de best denkbare service rekenen bij de keuze en levering van bedrijfskleding.

Met Bedrijfskleding uw medewerkers kleden in een uniek tenueSchomaker Bedrijfskleding Veendam onderscheidt zich door de vele combinatiemogelijkheden van de artikelen. Met kleuren, unieke afwerkingsdetails kan de bedrijfslook van de opdrachtgever op elke manier worden vormgegeven. Eveneens kan het uiterlijk van het bedrijf met wisselende bedrijfskleding periodiek worden geactualiseerd. Met bedrijfskleding van Schomaker ontstaat er een beeld van perfectie en professionaiteit.Ook bij de medewerkers geeft het een zekere saamhorigheidsgevoel en trots; het bedrijf kiest voor professionaliteit en draagt dat ook middels werkkleding uit.

Interesse in Bedrijfskleding?


Wij helpen u graag met uw bedrijfskledings-vraagstuk. Kleinere opdrachtgevers of juist hele grote, ze kunnen allemaal bij de Schomaker Mannenmode divisie Bedrijfskleding terecht. Wij gaan voor al onze klanten voor het allerbeste in alle opzichten tegen een zo goed mogelijke prijs!Interesse? Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Vind hier ook informatie over Bedrijfskleding Assen, bedrijfskleding Emmen, bedrijfskleding Klazienaveen, bedrijfskleding Hoogeveen en bedrijfskleding Emmer Compascuum.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!


Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.