Bedrijfskleding Klazienaveen: In en rondom Klazienaveen is Schomaker Mannenmode een begrip. In meer dan 120 jaar is de liefde voor mannenmode uitgegroeid tot het bedrijf dat Schomaker nu is: een mannenmode-speciaalzaak met 6 winkels in Drenthe en Groningen. Naast mannenmode is Schomaker decennialang een grote leverancier van bedrijfskleding.

Bedrijfskleding Klazienaveen kent een groeiende populariteit


Wij leven in een economisch klimaat waarin het voor de meeste organisaties en bedrijf is de puntjes op de i te zetten. Presentatie en uitstraling spelen hierbij een belangrijke rol. Middels uniforme en verzorgde bedrijfskleding straalt een organisatie herkenbare betrouwbaarheid uit, waardoor bij (potentiele) klanten een goed gevoel ontstaat.

De divisie bedrijfskleding van Schomaker Mannenmode merkt het toenemend belang dat bedrijven en organisaties toekennen aan bedrijfskleding. Steeds meer aanvragen en herhalingsopdrachten krijgt deze afdeling van Schomaker Mannenmode, die nu al meer dan 15 jaar bestaat.

Bedrijfskleding Klazienaveen - Onze Klanten


Taxi- en andere vervoersondernemingen in Klazienaveen, horeca-instellingen, medische praktijken te Klazienaveen, bedrijven in de zakelijke dienstverlening, diverse (semi) overheidsbedrijven zijn voorbeelden van klanten van onze bedrijfskledingsdivisie in en rondom Klazienaveen.

Of het nu horecapersoneel, receptiemedewerkers, salesmensen, beveiligingsmedewerkers, bodes, chauffeurs, organisaties van sportverenigingen of leden van zangkoren betreft, Schomaker Bedrijfskleding voorziet ze allen van hoge kwaliteit bedrijfskleding. Van een enkel artikel als een polo of een shirt tot een volledige outfit inclusief schoenen.

Bedrijfskleding in en rondom KlazienaveenBedrijfskleding in of rondom Klazienaveen? Organisaties, groot en klein, in en rondom Klazienaveen, Schomaker levert de best denkbare bedrijfskleding en service. Interesse? Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Vind hier ook informatie over Bedrijfskleding Assen, bedrijfskleding Emmen, bedrijfskleding Veendam, bedrijfskleding Hoogeveen en bedrijfskleding Emmer-Compascuum.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!


Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.