Bedrijfskleding Hoogeveen? Schomaker Mannenmode Hoogeveen staat al jaren bekend als de specialist in mannenmode. Daarnaast is Schomaker Mannenmode een grote aanbieder van bedrijfskleding (representatieve werkkleding).

Bedrijfskleding als een ‘unique selling point’


Veel bedrijven moeten in deze economisch uitdagende tijden verbeterpunten benutten. Voor een belangrijk aantal organisaties is de uiterlijke verschijning van de medewerkers een steeds belangrijker aandachtspunt. Men wil door middel van een goed verzorgd uiterlijk van de medewerkers uniformiteit, betrouwbaarheid en economische gezondheid uitstralen. Schomaker divisie Bedrijfskleding Hoogeveen merkt deze tendens in het groeiend aantal klanten.

Bedrijfskleding Hoogeveen: bedrijfskleding voor een verscheidenheid aan bedrijven


Organisaties in vele sectoren in en rondom Hoogeveen investeren in bedrijfskleding en doen zaken met Schomaker Mannenmode. Horecabedrijven en taxibedrijven in Hoogeveen, busondernemingen alsmede bedrijven met medewerkers uit Hoogeveen die op beurzen actief zijn mogen wij tot onze opdrachtgevers rekenen. Daarnaast zijn er diverse (semi) overheidsinstanties op provinciaal en gemeentelijk niveau die wij helpen bij passende bedrijfskleding.

Kwaliteitskeurmerk op alle leveringen bedrijfskleding


Het succes van onze afdeling Bedrijfskleding Hoogeveen loopt samen met het vakmanschap waarmee wij onze opdrachten uitvoeren. Met betrekking tot o.a. materiaalkeuzen en maatvoeringen zijn onze kwaliteitsstandaarden hoog. Wij werken met de beste leveranciers. Ook de aftersales, waaronder snel en correct naleveren van gewenste extra artikelen, is bij ons een belangrijk aandachtspunt.

Meer informatie over bedrijfskleding Hoogeveen?


Op zoek naar een professionele leverancier voor werkkleding/bedrijfskleding? Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Vind hier ook informatie over Bedrijfskleding Assen, bedrijfskleding Emmen, bedrijfskleding Veendam, bedrijfskleding Klazienaveen en bedrijfskleding Emmer Compascuum.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!


Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.