Naast een royale collectie grote maten is Schomaker Mannenmode ook sterk in bedrijfskleding. Al meer dan 120 jaar weet Schomaker Bedrijfskleding hoe bedrijfskleding succesvol in te vullen. Het Schomaker Bedrijfskleding-label staat tevens voor een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Een streepje voor met bedrijfskleding!


Steeds meer bedrijven zetten in tijden van economische tegenwind graag de puntjes op de i. De uitstraling van medewerkers die extern (contact met klanten hebben) opereren wordt steeds meer als succesfactor gezien. Met verzorgde uniformiteit straalt een bedrijf kracht, duidelijkheid en economische gezondheid uit, kortom een organisatie met wie klanten graag zaken doen. De divisie Bedrijfskleding Emmer Compascuum van Schomaker merkt steeds duidelijker dat bedrijven en organisaties investeren in bedrijfskleding.

Onze klanten voor bedrijfskleding Emmer Compascuum


Onder onze bedrijfskledingklanten in en rondom Emmer Compascuum bevinden zich bedrijven uit vele branches: de horeca, taxibedrijven, busondernemingen, autobedrijven en talloze bedrijven waarvan de salesmedewerkers regelmatig op beurzen staan. Daarnaast zijn er ook diverse (semi)overheidsinstanties die Schomaker Bedrijfskleding mag bedienen. Ook van diverse sportclubs en koren in Emmer Compascuum mogen wij de outfits verzorgen, zo zijn wij al meer dan 10 jaar de bedrijfsleverancier van de BV Emmen.

Het succes van bedrijfskleding in Emmer Compascuum


Het groeiend succes van onze bedrijfskledingafdeling wordt bepaald door onze jarenlange ervaring in het kleden van (grotere) groepen. De kwaliteitsstandaarden die bij ons de norm zijn kenmerken zich door vakmanschap op onder andere het gebied van materiaalkeuzen, maatvoeringen en het borduren en bedrukken van logo’s of andere bedrijfskenmerken. Ook onze eigen vermaakservice, die voor opdrachtgevers gratis is, levert topkwaliteit.

Opdrachtgevers hebben vaak wel iets voor ogen in wat ze willen met bedrijfskleding, maar de plannen zijn nog niet vastomlijnd. Het creatieve proces omvat het met elkaar te verkennen van de mogelijkheden in artikelen, stofsoorten, kleuren, kleurcombinaties en afwerkingsdetails.

Interesse in bedrijfskleding?


Wij hebben bedrijfskleding als een aparte bedrijfsdivisie opgezet in Assen. Op afspraak gaan we naar (potentiele) opdrachtgevers of ze komen bij ons op locatie in Assen. Interesse? Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Vind hier ook informatie over Bedrijfskleding Assen, bedrijfskleding Emmen, bedrijfskleding Veendam, bedrijfskleding Klazienaveen en bedrijfskleding Hoogeveen.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!


Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.