Bedrijfskleding Emmen? Iedereen kent Schomaker Mannenmode als mannenmodespecialist met winkels in Groningen en Drenthe (o.a. Emmen en Emmer Compascuum). Veel minder bekend is, dat Schomaker Mannenmode ook al decennialang een grote leverancier is van hoge kwaliteit bedrijfskleding.

Soorten bedrijfskleding Emmen


In onze specialisatie Bedrijfskleding kleden we zowel dames als heren. Schomaker Bedrijfskleding levert (zowel) totale outfits inclusief schoenen als afzonderlijke artikelen.

Uw unieke kenmerken toegevoegd aan uw bedrijfskleding


Een artikel voorzien van het bedrijfslogo of een ander item dat juist de uniekheid van de opdrachtgever markeert, of een geheel eigen kleurcombinatie, het kan allemaal. Op creatief vlak denken we graag mee en vrijwel alles is mogelijk. Onze leveranciers, waarmee we meestentijds al jarenlang plezierig en goed zaken doen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Schomaker Bedrijfskleding werkt met een professionele borduurservice en drukkerij.

Prijzen van bedrijfskleding


Schomaker Bedrijfskleding staat voor een goede prijs/kwaliteits-verhouding. Schomaker Bedrijfskleding is geen prijsvechter omdat er bij bedrijfskleding meer komt kijken dan alleen een partij artikelen doorzetten. Binnen de budgettaire mogelijkheden van de opdrachtgever denken we mee over een mooie en passende oplossing, nemen de zorg uit handen en regelen alles tot in de puntjes. Vaak moet er het één en ander worden vermaakt: van het nauwer maken van een artikel tot het inkorten van een broek of rok. Wij draaien onze hand er niet voor om, ongeacht de aantallen. Onze eigen coupeuses weten van wanten op vermaakgebied! Deze vermaakservice bieden wij zowel in onze winkels als in onze Bedrijfskledingdivisie kosteloos aan.

Bedrijfskleding Emmen: onze klanten


In de regio Emmen weten reeds een reeks van bedrijven de weg naar Schomaker Bedrijfskleding Emmen te vinden. Zo kleden we onder meer alle medewerk(st)ers die in contact staan met de klant van het grootste hotel in Emmen, de bedieningsmedewerk(st)ers van de nummer 2 in de nationale Café Top 100, de beveiliging en de horecamedewerk(st)ers van een groot industrieel bedrijf in Emmen, de medewerkers van een bioscoop, de chauffeurs van een touringcarorganisatie, een mannenkoor, de spelers en staf van BV Emmen en de organisatie van de Gouden Pijl.

Investeer in bedrijfskleding


Klanten zijn kritisch, ze willen waar voor hun geld en een prettige service ervaren. De factor personeel is van niet te onderschatten waarde in de zogenaamde klantwaarde-realisatie. Een bedrijf dat haar medewerkers in velerlei opzichten actief stuurt zal beter scoren dan haar concurrenten. Een van de dingen waarop het bedrijf het zogenaamde ‘human capital’ kan managen is hoe zij wil dat de medewerkers gekleed gaan. Belangrijk is dat hun outfit past bij waar het bedrijf voor staat. De medewerkers kunnen met bedrijfskleding heel herkenbaar de onderneming vertegenwoordigen en het bedrijf de uitstraling geven die het verdient. En de medewerkers, wat vinden zij ervan? Wij horen uitsluitend positieve reacties!

Bedrijfskleding Assen, bedrijfskleding Emmen, bedrijfskleding Emmer-Compascuum, bedrijfskleding Hoogeveen, bedrijfskleding Klazienaveen, bedrijfskleding Veendam.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!


Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.