Bedrijfskleding Assen: Nu tal van markten meer inspanning vergen om als partij succesvol te zijn, wordt een perfect verzorgde uitstraling vaker als succesfactor gezien. Hierin speelt bedrijfskleding een grote rol.

Bedrijfskleding Assen: Schomaker's speciale bedrijfskledingdivisie


Jitse Snoeijing leidt binnen Schomaker Mannenmode de divisie Bedrijfskleding. Dit in nauwe samenwerking met leveranciers, en, zijn eigen afdeling Vermaakservice waar goed opgeleide en ervaren coupeuses ervoor zorgen dat de kleding als gegoten zit. Al meer dan 15 jaar nu wordt de divisie Bedrijfskleding van Schomaker Mannenmode vanuit de vestiging in Assen georganiseerd. (Potentiele) opdrachtgevers worden door Jitse Snoeijing op afspraak op locatie van de opdrachtgever bezocht, of de afspraak vindt plaats in de vestiging Assen.

Bedrijfskleding Assen: bedrijfskleding in alle soorten en matenEen broek, een pak al dan niet met schoenen, een sloof (horeca), een shirt, stropdassen, colberts: er is heel veel mogelijk, zowel voor dames als heren. Schomaker's divisie Bedrijfskledings Assen bedient een grote diversiteit aan klanten, zoals gemeentelijke organisaties, medische praktijken, zakelijke dienstverlening, horeca-instellingen en vervoersorganisaties. Hieruit blijkt niet alleen dat er in veel bedrijfssoorten en branches gekozen wordt voor bedrijfskleding maar ook dat opdrachtgevers voor oneindig veel kledingartikelen kunnen opteren bij Schomaker Bedrijfskleding. De invulling van bedrijfskleding is bij elke opdrachtgever weer anders, wat de divisie zo veelzijdig maakt.

Als echte speciaalzaak, al meer dan 120 jaar!, houdt onze dienstverlening niet op bij bedrijfskleding in reguliere maten. Ook afwijkende maten bedrijfskleding, heel groot of juist heel klein, kunnen door ons worden geleverd.

Het personaliseren van bedrijfskleding in samenspraak met de opdrachtgeverOpdrachtgevers hebben soms wel iets voor ogen in wat ze willen met bedrijfskleding, maar de plannen zijn nog niet vastomlijnd. Door de mogelijkheden met elkaar te verkennen, ontstaan de mooiste plannen. Want kan er veel! In kleuren, in afwerkingsdetails, in het laten borduren of bedrukken van logo’s of andere bedrijfskenmerken. In sommige gevallen is een naamsaanduiding of logo van de opdrachtgever op een kledingstuk extra van toegevoegde waarde omdat het de naamsbekendheid vergroot.

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding van bedrijfskledingWij staan ervoor garant dat de opdrachtgevers een billijke prijs betalen voor wat ze krijgen. Het full-service-concept zoals Schomaker Mannenmode Bedrijfskleding in de markt heeft gezet omvat tevens het voor de opdrachtgever kosteloos vermaken van de bedrijfskleding.

Klanten van Schomaker Mannenmode Bedrijfskleding AssenIn de regio Assen heeft Schomaker Bedrijfskleding een brede klantenkring. Zo kleden we onder meer de bodes en chauffeurs van een aantal gemeentelijke instellingen, de buitendienstmedewerk(st)ers van een ICT-bedrijf in Assen, de bedieningsmedewerk(st)ers een aantal horecabedrijven, de medewerk(st)ers van een fysiotherapiepraktijk in Assen, de chauffeurs van een touringcarbedrijf, meerdere mannenkoren in Assen en de nieuwslezer(e)s(en) van RTV Drenthe. Ook verzorgen we al vele jaren de kleding voor de FC Groningen-organisatie: spelers, technische staf, bestuur, beveiliging en horecamedewerkers.

Bedrijfskleding, uw visitiekaartjeDoor de inzet van bedrijfskleding zijn de medewerkers herkenbaar voor klanten. Medewerker zien er in bedrijfskleding netjes en professioneel uit. Ga maar eens na welke bedrijven op het netvlies staan die in bedrijfskleding gekleed gaan. Het aardige is, het is alsof het er altijd is geweest, het ziet er zo goed uit dat je je niet meer kunt voorstellen dat het ook weleeens anders is geweest. We kennen allemaal de ergernissen van medewerk(st)ers die geen gevoel hebben voor mode, zijn ‘underdressed’ of juist veel te opgedost. Met bedrijfskleding kan de opdrachtgever de medewerkers sturen. Er is zorgvuldig over nagedacht en de kleding is zoals het hoort. De bedrijfskleding wordt zo een belangrijk marketingmiddel om de klant het goede gevoel te geven. Het is niet voor niets dat bedrijven die hebben gekozen voor Schomaker's Bedrijfskleding Assen daar niet meer van afstappen. Vrijwel al onze klanten continueren de samenwerking.

Vind hier ook informatie over Bedrijfskleding Assen, bedrijfskleding Emmen, bedrijfskleding Veendam, bedrijfskleding Klazienaveen, bedrijfskleding Hoogeveen en bedrijfskleding Emmer Compascuum.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!


Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.