Toonaangevend in bedrijfskleding

Schomaker Mannenmode is al jaren ‘hofleverancier’ van bedrijfskleding aan de meest uiteenlopende organisaties. Of het nu om overhemden, kostuums, exclusieve stropdassen of zelfs dameskleding gaat... met Schomaker Mannenmode geeft u uw organisatie de uitstraling die ze verdient. Of het nu om enkele of honderden stuks gaat, wij helpen u graag!

Gratis vermaakservice bij levering

Onze bedrijfsmatige klanten waarderen onze snelle, vakkundige en gratis vermaakservice bij levering, maar ook de wijze waarop onze organisatie grotere orders inclusief vermaken kan organiseren zien zij als een belangrijk pluspunt.

Eredivisionist, hotelketen, overheid... wie niet!

Schomaker Mannenmode is onder andere de trotse leverancier van de kleding van (van der Valk) Hotel Emmen en Hotel Zuidbroek, café-restaurant Groothuis, restaurant De Gaffel, restaurant De Loohoeve, Renault Nederland, Nuon Energy / Emtec Services, het Provinciehuis Assen, taxibedrijven, busondernemingen, FC Groningen, BV Emmen en enkele gerenommeerde mannenkoren in de regio. Ook hebben wij onlangs tijdens een zogenaamde bedrijvenavond relaties van RiesICT in het nieuw gestoken.

Wij hebben bedrijfskleding als een aparte bedrijfsdivisie opgezet in Assen. Wij komen op afspraak graag naar u toe. Bedrijfskleding vraagt persoonlijke aandacht en advies. Daarom vindt u bedrijfskleding wel in de winkels maar niet in onze webshop.

Maak nu een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden!

Wij laten u graag zien en ervaren waarom ook u bij ons aan het juiste adres bent voor uw bedrijfskleding. Maak daarom eens een afspraak en laat ons een passende offerte voor u opstellen.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.