Sorteren op:

Baileys

Baileys staat al sinds jaar en dag bekend om degelijke kwaliteit en comfort. Dan zijn ook de kenmerken waar Baileys waarde aan hecht. Al sinds 1955 hecht Baileys waarde aan de beste kwaliteit. Getuige ook de geschiedenis van dit merk. In 1955 starte men met een kleine winkel in Rotterdam. Daar koos men direct voor kwaliteit door kleding in te kopen uit Italie. In de jaren die volgenden is Baileys uitgegroeid tot een grote speler in de herenmode. Tegenwoordig worden de collecties ontworpen vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. De productie is inmiddels verplaatst buiten Europa. 

Baileys Kleding

De zomer collectie Baileys kleding bestaat uit comfortabele truien en polo’s. Kenmerkend voor de collecties is kwaliteit en comfort. Daarnaast zijn de items ook goed te combineren met bijvoorbeeld een jeans of een short. Door de lange geschiedenis van dit Nederlandse merk weten ze bij Baileys waar ze op moeten letten bij het ontwerpen en ontwikkelen van kleding. Dit merk je direct bij het dragen van Baileys kleding. 

Zit uw favoriete kleding er niet tussen of heeft u een vraag over onze collecties? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag!